Trustmark - Quality Website

Trustmark company website

Garantoni Cilësinë e Faqes tuaj Web me vulën Trustmark

Kjo vulë, e lëshuar nga Wolf&Shark shpk kompani e çertifikuar ISO9001 do t’ju ndihmojë të dalloheni, duke treguar angazhimin tuaj në krijimin e një faqe interneti që jo vetëm tërheq por edhe vlerëson interesin e vizitorëve. Merri vulën TRUSTMARK dhe dallohuni nga konkurrentet!

Përdorshmëria dhe Qasja

Lehtësi navigimi për të gjithë përdoruesit

Cilësia e Përmbajtjes

Përmbajtje origjinale, relevante dhe me cilësi të lartë

Dizajni Profesional

Dizajn estetikisht të këndshëm dhe profesional të faqes

Shpejtësia e Ngarkimit

Kohë të shpejta ngarkimi për të gjitha faqet

Optimizimi për Mobile

Optimizim i plotë për pajisje mobile

Partneriteti Strategjik

Bashkëpunimi me Wolf&Shark ofron akses në një rrjet të gjerë të ekspertëve dhe mundësi për zhvillime të mëtejshme të biznesit.

Si të Merrni TRUSTMARK

  • Aplikoni Online: Plotësoni formularin e aplikimit në faqen tonë për të prenotuar procesin. Kosto per vitin e pare eshte 200 euro dhe rinovimi vjetor 100 euro
  • Kontrolli nga Wolf&Shark: Ekipi ynë i ekspertëve do të kryejë një kontroll të thellë të faqes suaj të internetit.
  • Merrni Vulën Tuaj TRUSTMARK: Pas kalimit të kontrollit, do të jeni të kualifikuar për të ekspozuar vulën e TRUSTMARK  në faqen tuaj.
INFORMACION MBI BIZNESIN
IDENTIFIKIMI I WEBSITE

VULA TRUSTMARK QUALITY WEBSITE

Garantoni Sigurinë e Faqes tuaj Web me Trustmark Quality Website