TRUSTMARK ALBANIA

85% e ecommerce e website në Shqipëri nuk janë compliant me ligjet në fuqi*

Bëhu pjesë e Elitës së Bizneseve shqiptare duke vënë në dukje Vulat TRUSTMARK !

Krijo besim te klientët e tu duke shfaqur Vulat e Cilësisë dhe Sigurisë së Kompanisë

Mirësevini në Trustmark Albania!

Garantoni Cilësinë e Faqes tuaj Web me Trustmark Albania

Trustmark, një Brand i Wolf&Shark Shpk, që ka ideuar Vulat e Cilësisë, Sigurisë dhe Transparencës ju ofron një mundësi unike për të verifikuar dhe rritur cilësinë e faqes suaj të internetit. Me standardet tona të larta të kontrollit, ne sigurojmë që biznesi juaj të dallohet në tregun online.

Jemi kompani e çertifikuar  ISO9001 për proçeset, profesionalitetin dhe ekspertizen që kemi për të çertifikuar.

Pse të zgjidhni TRUSTMARK?

Siguria e Konsumatorëve

Verifikimi nga Trustmark Albania do të rrisë besimin e klientëve tuaj, duke u siguruar atyre një përvojë të sigurt dhe të besueshme të blerjes online.

Rritja e Besueshmërisë

Duke ekspozuar vulat e Trustmark Albania në faqen tuaj, tregoni angazhimin tuaj ndaj cilësisë dhe ndershmërisë.

Wolf&Shark Shpk

Kontrollet e hollësishme nga kompania jonë do të sigurojnë që faqja juaj të përmbushë standardet më të larta.

Përmirësimi i SEO-së

Timbri Trustmark Albania mund të ndihmojë në përmirësimin e renditjes së faqes tuaj në motorët e kërkimit, duke tërhequr më shumë trafik dhe duke rritur shikueshmërinë e faqes suaj.

Përshtatje me Legjislacionin

Siguroni që faqja juaj të jetë në përputhje me legjislacionin e fundit dhe standardet e e-commerce, duke rritur besueshmërinë ligjore të biznesit tuaj.

Vlerësimi nga Klientët

Merrni vlerësime dhe komente pozitive nga konsumatorët, të cilat mund të përdoren për të ndërtuar një reputacion të fortë në treg.

Partneriteti Strategjik

Bashkëpunimi me Wolf&Shark ofron akses në një rrjet të gjerë të ekspertëve dhe mundësi për zhvillime të mëtejshme biznesore.

Vula TRUSTMARK ekskluzive AECA

Garantoni Ecommerce tuaj me TRUSTMARK nga AECA

Trustmark në partneritet me AECA,  Albanian Ecommerce Association ju ofron një mundësi unike për dyqanin tuaj online me anë të verifikimit te 16 kritereve te cilësisë, sigurisë dhe respektit ndaj konsumatorit. Kjo Vulë është rezervuar Ekskluzivisht për AECA.

Vula Trustmark SAFE WEBSITE

Garantoni Sigurinë e Faqes tuaj Web me Trustmark Safe Website

Kjo vulë është thelbësore për të treguar që faqja juaj e internetit është një mjedis i sigurt. Është ideale për çdo faqe interneti që dëshiron të garantojë vizitorëve maksimumin e sigurisë së informacionit të tyre.

Vula Trustmark QUALITY WEBSITE

Garantoni Cilësinë e Faqes tuaj Web me Trustmark Quality Website

Kjo vulë do t’ju ndihmojë të dalloheni, duke treguar angazhimin tuaj në krijimin e një faqe interneti që jo vetëm tërheq por edhe vlerëson interesin e vizitorëve

Vula TRUSTMARK

Garantoni Cilësinë e Faqes së Kompanisë tuaj me TRUSTMARK

Kjo vulë është për kompanitë në sektorë të ndryshëm që dëshirojnë të njihen si liderë në sektorin e tyre, duke theksuar angazhimin e tyre jo vetëm ndaj klientëve, por edhe ndaj komunitetit dhe mjedisit.

Si të Kërkoni Vulat

  1. Aplikoni Online: Plotësoni formularin e aplikimit në faqen tonë për të prenotuar procesin.
  2. Kontrolli nga Wolf&Shark: Ekipi ynë i ekspertëve do të kryejë një kontroll të thellë të faqes suaj të internetit.
  3. Merrni Timbrin Tuaj: Pas kalimit të kontrollit, do të jeni të kualifikuar për të ekspozuar vulën e Trustmark Albania në faqen tuaj.

 

Rritni Besueshmërinë e Biznesit Tuaj Sot

EVENT UNIK NË SHQIPËRI

Pjesmarrës
0 +
Speakers
0 +
Exhibitors
0 +
Masterclass
0 +

PSE DUHET TË MERRNI PJESË ?

PRAKTIKË
Në Digital Strategy do të gjeni vetëm showcase reale e jo teori si në çdo event tjetër

RELATORËT TOP
Janë 22 nga profesionistët më të mirë në fushën e tyre, Mësoni nga më të mirët për të patur Sukses

NETWORKING
Njihuni me Relatorë, pjesmarrës e exhibitor Premium

ÇERTIFIKATË PROFESIONALE
Çertifikatë profesionale me emrin tuaj

VULA TRUSTMARK ECOMMERCE AECA

Një grup ekspertësh do të studiojë website tuaj nga  shumë aspekte nëse i përmbushni 16 kriteret që kërkon AECA.

Na kontaktoni e ju shpjegojmë se si mund ta përfitoni dhe ta vendosni në website tuaj!

KOMPANI duke u verifikuar për TRUSTMARK

Shumë kompani të suksesshme kanë treguar interes janë në proçes verifikimi per VULËN TRUSTMARK, ja disa prej tyre:

Dëshiron verifikimin dhe vulen? Plotëso formularin

*nga nje kampion prej 150 website e ecommerce te marre ne studim nga Wolf&Shark dhe Legalofdigital.al