Politika e Cookies

Kjo Politikë e Cookies ka të bëjë me përdorimin e “Cookies” nga faqja e internetit trustmark.al

Për Politikën e Privatësisë së faqes se internetit mundeni te klikoni këtu.

“Cookies” janë skedarë teksti që mund të përdoren nga faqet e internetit për ta bërë përvojën e përdoruesit më efikase, dhe që dërgohen në shfletuesin tuaj ku ruhen përpara se të ritransmetohen në të njëjtën faqe në vizitën e radhës.

“Cookies” kanë funksione të ndryshme te cilat synojnë të përmirësojnë funksionalitetin dhe navigimin e kësaj faqeje interneti. Megjithatë, në raste të tjera, “Cookies” përdoren për të monitoruar përdoruesit gjatë shfletimit, të cilët regjistrojnë informacion mbi atë që përdoruesi blen ose mund të dëshirojë të blejë, për të personalizuar reklamat që u shfaqen kur hapin emailin ose shfletojnë në rrjetet sociale, gjithashtu dhe për të personalizuar përmbajtjen por edhe për të ofruar veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun.

Në shfletuesin e tij, përdoruesi mund të vendosë preferencat e privatësisë në mënyrë që të mos ruajë “Cookies”, t’i fshijë ato pas çdo vizite ose sa herë që mbyll shfletuesin, ose madje të pranojë vetëm Cookies nga trustmark.al dhe jo ato të palëve të treta.

“Cookies” Teknike

“Cookies” teknike janë ato, përdorimi i të cilave nuk kërkon pëlqimin e përdoruesit. “Cookies” teknike përdoren me qëllimin e vetëm për të bërë të mundur që Përdoruesi të lundrojë në faqen e internetit dhe ta lejojë atë të përdorë veçoritë e saj. Këto janë gjithmonë cookie të palës së parë, pasi ato dërgohen drejtpërdrejtë nga pronari në faqen e internetit. “Cookies” e shfletimit janë zakonisht cookie të sesionit dhe për rrjedhojë, pasi shfletuesi mbyllet ato çaktivizohen automatikisht. “Cookie” të tjera teknike janë të dobishme për të lejuar që disa preferenca të Përdoruesit të ruhen pa pasur nevojë t’i rivendosni ato gjatë vizitave të mëvonshme (të ashtuquajturat Cookies Funksionale). Për këtë arsye, “Cookie-t” funksionale janë shpesh “Cookie” të vazhdueshme, pasi ato mbeten të ruajtura në kompjuterin e përdoruesit edhe pas mbylljes së shfletuesit, deri në datën e skadimit të tyre ose derisa përdoruesi të vendosë t’i fshijë ato.

Cookie të palëve të treta

Këto “Cookies” përdoren për të mbledhur informacion mbi përdorimin e faqes se internetit nga përdoruesit në formë anonime si: faqet e vizituara, koha e kaluar, origjina e trafikut të origjinës, origjina gjeografike, mosha, gjinia dhe interesat, për qëllime statistikore dhe aktivitete marketingu. Këto “Cookies” dërgohen nga domain-et e palëve të treta jashtë sites.

MJETET E KONTAKTIT

Formulari i Kontaktit 7 (Rock Lobster LLC)

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

WhatsApp Business

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://www.whatsapp.com/legal/#cookies

BISEDA

Për të menaxhuar kërkesat për informacion me përdoruesit, kjo faqe interneti përdor shërbimin Chat të:

Tawk.to

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://it.sendinblue.com/legal/privacypolicy/

MASAT E SIGURISË TË MIRATUARA

reCAPTCHA

Kjo faqe interneti përdor reCAPTCHA, e cila është një shërbim që i nënshtrohet politikës së privatësisë së Google dhe kushteve dhe kushteve të përdorimit.

https://policies.google.com/privacy?hl=itq

REGJISTRIMI NE FAQ

 1. Facebook Connect (Meta Platforms Inc.)

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://www.facebook.com/policies/cookies/
 1. Hyrja në llogarinë tuaj të Google (Google Ireland Limited)

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://policies.google.com/privacy?hl=it

STATISTIKA

 1. Google Analytics

Google Analytics përdor “Cookies” për të mbledhur informacion mbi numrin e përdoruesve dhe mënyrën se si ata e vizitojnë këtë faqe interneti. Kjo faqe interneti përdor shërbimin e Google Analytics të ofruar nga Google Ireland Limited, me IP të anonimizuar, “Cookie-t” e lidhura të së cilës janë, “Cookie” të palëve të treta, për monitorimin statistikor të aktiviteteve të kryera në faqen e internetit. Google Analytics përdor “Cookie” që nuk ruajnë të dhëna personale.

Për informacione të mëtejshme në lidhje me Google Analytics, mund të konsultoheni me faqet:

https://www.google.it/policies/privacy/partners/
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Është e mundur të çaktivizoni veprimin e Google Analytics duke hequr dorë nga:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 1. Hotjar (Hotjar Ltd)

Kjo faqe interneti përdor shërbimin e statistikave të ofruar nga Hotjar Ltd, i cili lejon kontrolluesin e të dhënave të monitorojë konvertimet e klientëve të tij dhe të regjistrojë seancat. Në lidhjen e mëposhtme https://www.hotjar.com/privacy/do-not-track/ shtesa e shfletuesit për “Mos gjurmo” është e disponueshme nga Hotjar.

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookie-Information.

 1. Google Search Console (Google Ireland Limited)

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://policies.google.com/privacy?hl=it

 1. Clarity (Microsoft Ireland Operations Limited)

Kjo faqe interneti përdor shërbimin e statistikave të ofruar nga Microsoft Ireland Operations Limited, i cili lejon kontrolluesin e të dhënave të monitorojë konvertimet e klientëve të tij. Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:https://privacy.microsoft.com/it-it/privacystatement

 1. Smartlook

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://help.smartlook.com/en/articles/3244452-privacy-policy?_gl=1*1cd2q8l*_ga*OTk1NzgyNTU1LjE2NTI3MDg2ODA.*_ga_MJPFXC5F1G*MTY1Mc4kwLODY.

MENAXHIMI I ETIKETIMEVE

Google Tag manager (Google Ireland Limited)

Kjo faqe interneti përdor shërbimin e menaxhimit të etiketave të palëve të treta të ofruar nga Google Ireland Limited. Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=it

BUTONAT E RRJETEVE SOCIALE

 1. Facebook

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://www.facebook.com/policies/cookies/

 1. Twitter

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://help.twitter.com/it/rules-and-policies/twitter-cookies
 1. LinkedIn

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy
 1. Instagram

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://help.instagram.com/1896641480634370
 1. Telegrami

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://telegram.org/privacy
 1. TIK Tok

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://www.tiktok.com/legal/cookie-policy?lang=it

PËRMBAJTJA NË PLATFORMAT E JASHTME

 1. Google Maps

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://policies.google.com/technologies/types?hl=it
 1. YouTube

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=it

 1. Vimeo

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://vimeo.com/cookie_policy?vcid=32179

 1. Google My Business

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link:

https://policies.google.com/technologies/types?hl=it

MENYRA PAGESE

 1. Paypal

Për më shumë informacion thjesht ndiqni këtë link: https://www.paypal.com/it/webapps/mpp/ua/cookie-full

PROFILIZIMI I “COOKIES”

“Cookies Profilizuese” përdoren për të krijuar një profil të Përdoruesit, bazuar në preferencat dhe shijet e shprehura nga Përdoruesi gjatë shfletimit në internet, dhe për të shfaqur mesazhe reklamuese në përputhje me profilin e tij. Në këtë mënyrë mesazhet reklamuese që Përdoruesi do të shohë mund të jenë më interesante për të. Siç kërkohet nga legjislacioni aktual, kërkohet pëlqimi paraprak për instalimin e këtyre “Cookies”.

 1. Pixels në Facebook

Facebook Pixel përdoret për të kryer aktivitete “ri-marketing” dhe “ri-targeting”; në sajë të këtyre aktiviteteve përdoren “Cookies” që Përdoruesi i lë në website, pa e identifikuar atë.

Për të kontrolluar dhe çaktivizuar reklamat thjesht ndiqni këte link:https://www.facebook.com/policies/cookies/Dhehttps://www.facebook.com/ads/settings

 1. Google ADS

Mund të çaktivizoni përgjithmonë veçoritë e shënjestrimit dhe rimarketimit duke çaktivizuar funksionin “reklamim i personalizuar” në llogarinë tuaj të Google. Për ta bërë këtë, thjesht ndiqni këtë link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

 1. Insight Tag LinkedIn

Për informacione të mëtejshme në lidhje me LinkedIn ADS, mund të konsultoni faqet:

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy
 1. Reklamat në Twitter

Twitter ADS është një shërbim i ofruar nga Twitter International Company, përmes të cilit ju mund të arrini klientët e mundshëm, të merrni informacione në kohë reale se si reagojnë Përdoruesit ndaj video reklamave dhe të njihni performancën tuaj.

https://help.twitter.com/it/rules-and-policies/twitter-cookies
 1. Reklamat në Instagram

Kjo faqe interneti përdor mjetin “Pixel” për të matur konvertimet dhe për të kuptuar veprimet që njerëzit kryejnë në site. Për më shumë informacion në lidhje me reklamat në Instagram thjesht ndiqni këtë link https://help.instagram.com/519522125107875

 1. Reklamat Tik Tok

Kjo faqe interneti përdor veglën e gjurmimit të “Pixel” për të matur konvertimet dhe për të kuptuar veprimet që njerëzit kryejnë në sajt. Për më shumë informacion mbi reklamat në Instagram thjesht ndiqni këtë link:

https://www.tiktok.com/legal/new-privacy-policy?lang=it-IT

Fshini ose çaktivizoni Cookies

Me përjashtim të skedarëve teknikë që janë rreptësisht të nevojshëm për navigimin normal, dhënia e të dhënave i lihet vullnetit të përdoruesit, i cili vendos të shfletojë faqen pasi të ketë lexuar informacionin e shkurtër që gjendet në banerin përkatës dhe të përdorë shërbime të palëve të treta, përfshirë këtu instalimin e “Cookies”. Përdoruesi mund të shmangë instalimin e “Cookies” duke ruajtur banerin ose përmes funksioneve të duhura të disponueshme në shfletuesin e tij ose në këtë politikë. Përdoruesi mund të menaxhojë preferencat në lidhje me Cookies direkt brenda shfletuesit të tij dhe të parandalojë palët e treta nga instalimi i tyre.

Është e rëndësishme që Përdoruesi të dijë se duke çaktivizuar të gjitha “Cookies”, funksionimi i kësaj faqeje mund të rrezikohet.

Çdo shfletues ka procedura të ndryshme për menaxhimin e cilësimeve.

Përdoruesi mund të marrë udhëzime specifike përmes linkeve si më poshtë.
Fshini/çaktivizoni cookies Android në adresën e mëposhtme:
https://support.google.com/chrome/answer/2392971?hl=it-IT

Fshini/çaktivizoni cookies Mozilla Firefox në adresën e mëposhtme:
http://support.mozilla.com/it/kb/Eliminare%20i%20cookie
Fshini/çaktivizoni cookies me Explorer në adresën e mëposhtme:
http://windows.microsoft.com/it-IT/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
Fshi/çaktivizo cookies me Chrome në adresën e mëposhtme:
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=it&answer=95647
Fshini/çaktivizoni cookies me Safari në adresën e mëposhtme:
http://support.apple.com/kb/PH5042
Fshini/çaktivizoni cookies me Opera në adresën e mëposhtme:
http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Fshini/çaktivizoni cookies iOS në adresën e mëposhtme:
https://support.apple.com/it-it/HT201265

Për të çaktivizuar “cookie-t” e palëve të treta, mund të përdorni gjithashtu zgjedhjet tuaja në internet ,http://www.youronlinechoices.com/it/le-tue-scelte një shërbim web i menaxhuar nga shoqata jofitimprurëse “European Interactive Digital Advertising Alliance” (EDAA) e cila ofron informacione mbi reklamat e sjelljes bazuar në profilizimin e “Cookies” dhe i lejon përdoruesit të kundërshtojnë (përjashtojnë) lehtësisht instalimin e tyre. Duke fshirë të gjitha “Cookies” nga shfletuesi juaj ose duke i hequr ato nëpërmjet shërbimeve të tilla në internet, palet e treta do të pengohen në përgjithësi, jo vetëm brenda perimetrit të kësaj faqeje.

Mësoni më shumë rreth trajtimit

Me kërkesë të Përdoruesit, përveç informacionit të përmbajtur në këtë Politikë “Cookie”, kjo faqe interneti mund të ofrojë informacion shtesë dhe kontekstual në lidhje me shërbime specifike, ose mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave personale. Për nevoja që lidhen me funksionimin dhe mirëmbajtjen, kjo Faqe dhe çdo shërbim i palës së tretë i përdorur prej tij mund të mbledhë regjistrat e sistemit, d.m.th. skedarë që regjistrojnë ndërveprime dhe që mund të përmbajnë gjithashtu të dhëna personale. Informacione të mëtejshme në lidhje me përpunimin e të Dhënave Personale mund të kërkohet në çdo kohë nga Kontrolluesi i të Dhënave duke përdorur informacionin e kontaktit.

Ushtrimi i të drejtave të të interesuarit

Në bazë të artikujve. 15-22 të Rregullores Evropiane nr. 679/2016, i interesuari ka të drejtë të marrë konfirmimin e ekzistencës ose jo të të dhënave personale në lidhje me të, edhe nëse nuk janë regjistruar ende, dhe komunikimin e tyre në formë të kuptueshme. Pala e interesuar ka të drejtë të marrë informacion mbi: a) origjinën e të dhënave personale b) qëllimet dhe mënyrat e përpunimit; c) të logjikës së aplikuar në rastin e përpunimit të kryer me ndihmën e instrumenteve elektronike; d) detajet e identifikimit të Kontrolluesit të të Dhënave dhe atyre që janë përgjegjës për përpunimin e të Dhënave Personale; e) të subjekteve ose kategorive të subjekteve të cilëve mund t’u komunikohen të dhënat personale ose që mund të marrin dijeni për to në cilësinë e tyre si përfaqësues të caktuar në territorin e shtetit, të menaxherëve ose agjentëve; f) përditësimin, korrigjimin ose, kur është e interesuar, integrimin e të dhënave; g) anulimin, shndërrimin në formë anonime ose bllokimin e të dhënave të përpunuara në kundërshtim me ligjin, përfshirë ato, ruajtja e të cilave nuk është e nevojshme në lidhje me qëllimet për të cilat të dhënat janë mbledhur ose përpunuar më pas.

Kontrolluesi i të dhënave

Kontrolluesi i të dhënave të të dhënave të mbledhura nga kjo faqe interneti është “Wolf & Shark shpk” me zyrë të regjistruar në Rrugen “ Artan Lenja “ 13-1, Vila 3 kateshe, kati 1, 1001, Tirane,Albania, e-mail: [email protected]

Pronari nuk është përgjegjës për përditësimin e të gjitha lidhjeve që mund të shihen në këtë Politikë të Cookie-ve, prandaj sa herë që një lidhje nuk funksionon dhe/ose përditësohet, përdoruesit pranojnë se duhet t’i referohen gjithmonë dokumentit dhe/ose seksionit të siteve.

E drejta e autorit e Cookie policy i perket Legalofdigital.al . Cdo kopjim i pa autorizuar edhe pjeserisht do te denoncohet ne autoritetet perkatese

Politika e Cookies u përditësua Nentor 2023